Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علیرضا شهبازی، نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی از خبرنگاران خواست با قلم و دوربین خود به دنبال تهیه گزارش از مطالبات و مشکلات مردم نهاوند باشند و مطالبه گری خود را شروع کنند و تنگنا‌ها را به مردم و مسئولان بگویند تا مشکلات مردم رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهبازی گفت: من و همه شما خبرنگار نهاوند می‌دانیم خیلی مشکلات داریم که مربوط به امروز و دیروز نیست و از مدت‌ها قبل بوده است که باید با کمک هم آن‌ها را برطرف کنیم.

او  بیان کرد: از مدیران عزیز بومی وغیر بومی درخواست داریم در هر شهری که مستقر می‌شود خانواده آن‌ها نیز در کنارشان باشد تا با آرامش بهتری به دنبال حل مشکلات مردم باشند نه اینکه خودشان اینجا باشند و خانواده آن‌ها در شهری دیگر زندگی کند.

شهبازی یادآور شد: یکی دیگر از عدم دلایل توسعه نهاوند و جمع شدن معضلات و مشکلات بازگو نکردن آن توسط رسانه‌ها است که مطالبه گری جدی ندارند و این خود بزرگترین آفت برای ما و شماست.

او بیان کرد: روند جاده سازی در مسیر گردشگری و پرتردد گیان به نهاوند خیلی کند است با این جور کار‌ها مشکلات حل نمی‌شود تازه تعریض جاده برزول هم اعتبار ندارد.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد:در بازدیدی که به تازگی به همراه مدیر کل راهداری استان همدان به صورت سر زده از عملیات اجرایی تعریض و چهار خطه کردن جاده دهفول برزول و جاده نهاوند گیان داشتیم گفتم اسم این کار را نمی‌شود تعریض گذاشت.

او اظهار داشت: محور دهفول برزول و فارسبان به طول ۱هزار و ۶۱۰متر از جمله نقاط حادثه خیز استان و شهرستان محسوب می‌شودکه عملیات تعریض آن در حال حاضر پیشرفت ۵۰ درصدی دارد که به گفته پیمانکار اجرایی تلاش می‌شود تا پیش از فصل سرما کار آسفالت و اتمام آن انجام شود.

شهبازی بیان کرد: عملیات اجرایی این پروژه بدون تخصیص یک ریال اعتبار آغاز شده است و در حال حاضر هم هیچ گونه اعتباری ندارد و پیمانکار به صورت تعهدی در حال انجام کار است.

نماینده مردم نهاوند گفت: به گفته پیمانکار این پروژه برای اتمام کار ۳میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان اعتبار مورد نیاز است و آنچه در جاده نهاوند به گیان انجام می‌شود خاکبازی است نه تعریض، که هر فردی می‌تواند آن را انجام دهد.

شهبازی افزود: جاده نهاوند به گیان بعلت وجود سراب و تپه تاریخی گیان و تردد بیشمار گردشگران از نقاط حادثه خیز این شهرستان است که سالانه شاهد حوادث رانندگی و تلفات جاده‌ای قابل توجهی در این محور هستیم به همین جهت تسریع در کار با رعایت حفظ کار اصولی باید در دستور کار قرار گیرد.

او با بیان اینکه سرکشی و بازدید‌های من سرزده است افزود: از اول به مدیران ادارات و دستگاه‌های اجرایی گفته ام حق زدن بنر‌های تبلیغی شامل تشکر و خوشامد گویی برای اینجانب را ندارند و به جای آن برای مردم کار واقعی کرد.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این نکته که میدان پای قلعه نهاوند باید بازسازی و مرمت شود اظهار داشت: در بازدیدی که به همراه مدیر کل میراث فرهنگی از منطقه پای قلعه داشتیم اشاره شد که وضعیت و سیمای فعلی این منطقه به هیچ وجه زیبنده تاریخ و مردم پای قلعه و نهاوند نیست.

شهبازی گفت: دکل ایرانسل باید از وسط این میدان جابجا و مبلمان فیزیکی این میدان اصلاح و مرمت شود همچنین وضعیت کاوش معبد لائودیسه در منطقه دوخواهران نیز باید مشخص شود.

نماینده مردم نهاوند بیان کرد: خدا را شکر که بعد از نیم قرن توانستیم مشکلات ساخت و ساز در این منطقه را با پیگیری چندین نهاد رفع کنیم و از این پس با مجوز میراث فرهنگی و شهرداری مردم می‌توانند تعمیرات منازل خود را انجام دهند.

انتهای پیام/س 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مطالبات مردم خبرنگاران نماینده مردم نهاوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۲۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت استراتژیک پروژه جاده جلفا_کلاله، بر همکاری همه دستگاه‌های اجرایی با قرارگاه خاتم‌الانبیا در اجرای این پروژه طبق برنامه زمان‌بندی تاکید کرد و گفت: کمیته ویژه‌ای در استانداری برای پیگیری این پروژه تشکیل می‌شود.

مالک رحمتی در جلسه مشترک با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا که با موضوع پروژه محور جلفا_کلاله برگزار شد، اظهار کرد: از روزی که قرار شد این پروژه شروع شود قرارگاه عاشورا به بهترین شکل ممکن کار را آغاز کردند، هرچند که انتظار بیش از این‌ها است.

وی افزود: همه باید با تسهیل‌گری و همراهی با این پروژه نقش خود را ایفا کنند تا به هدف بزرگی که نظام به دنبال آن است با کمک همدیگر برسیم.

وی ادامه داد: آن‌چه که در این پروژه اتفاق افتاده یک پیگیری بسیار مهم و دیپلماسی موفقی بود که در دولت سیزدهم رقم خورد، چرا که در ترانزیت بین‌المللی به دنبال یک شیطنتی بودند که ایران را حذف کنند اما به برکت دیپلماسی و پیگیری موفق و موثر دولت، کشورهای همسایه نقش فعال ایران را در این حوزه پذیرفتند و در حال حاضر، حفظ جایگاه استراتژیک ایران در منطقه قفقاز و عینیت‌بخشی به اثرگذاری بین‌المللی کشورمان منوط به اتمام این پروژه است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه توسعه متوازن استان‌ها از اولویت‌های دولت است، گفت: ما در آذربایجان شرقی منطقه آزادی را داریم که برای کشور ارزآوری دارد و برای استان نیز یک شاهراه اقتصادی محسوب می‌شود و اگر ما بین‌المللی، ملی، استانی، شهرستانی و حتی روستایی به موضوع نگاه کنیم اهمیت بالای این جاده مشخص می‌شود و از همه ابعاد، استراتژیک بودن این جاده محرز است و هیچ بهانه‌ای برای همراهی نکردن وجود ندارد.

وی با بیان اینکه موضوع ترانزیت در بحث توسعه بسیار مهم است، مطرح کرد: اگر در این مسیر به دنبال رونق اقتصادی هستیم باید ترانزیت رونق بگیرد و اگر این جاده محقق شود، ترانزیت رونق خواهد گرفت و به دنبال آن جدای از فواید اقتصادی که به دنبال خواهد داشت، جذب گردشگر هم اتفاق خواهد افتاد.

وی بیان کرد: یکی از سیاست‌هایی که در استان حتما باید به آن کمک کنیم تا اقتصاد و توسعه اقتصادی ما وابسته به نفت نباشد، توسعه گردشگری است و همه ظرفیت‌های لازم برای این امر در منطقه ارس جمع شده است.

رحمتی خاطرنشان کرد: در طول این ۱۰۷ کیلومتر تعداد زیادی روستا وجود دارد که اگر این جاده احداث شود، خدمت رسانی به آنها افزایش خواهد یافت و به رشد، کارآمدی و توسعه منطقه آزاد نیز کمک خواهد کرد.

وی از تشکیل یک کمیته ویژه برای پیگیری این پروژه خبر داد و گفت: این کمیته به ریاست استاندار، ماهانه تشکیل می‌شود و کار هماهنگی دستگاه‌ها و تصمیمات استانی را برعهده خواهد داشت.

وی ادامه داد: نگاه قرارگاه خاتم‌الانبیا به پروژه اقتصادی نبوده و ماموریت‌محور است، ما نیز وظیفه داریم از دولت و سازمان برنامه و بودجه پیگیری‌های لازم را برای تخصیص اعتبار آن انجام دهیم.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه تقسیم کار در چنین پروژه مهمی از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار کرد: شرایط پروژه ایجاب می‌کند پراکندگی کارگاه‌ها را افزایش دهیم تا سرعت پیشرفت آن بیشتر شود.

وی بر رعایت زمان‌بندی اجرای پروژه تاکید کرد و افزود: انجام زمان‌بندی برای اجرا و اتمام این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و لازمه آن تحویل نقشه‌ها توسط کارفرما و انجام مطالعات زیست محیطی است.

وی در پایان تاکید کرد: در طول مسیر پروژه ۱۰۷ کیلومتری، چند نقطه برای احداث مجتمع‌های رفاهی برای ارائه خدمات به مردم و مسافران در نظر گرفته شود تا اجرای پروژه برای مسافران و مردم خسته‌کننده نباشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، رحمتی یادآوری کرد: این پروژه، جاده‌ای خواهد بود که کشورهای همسایه ما از آن استفاده خواهند کرد بنابراین قرارگاه در کنار کارهای خوبی که همیشه انجام داده، به این منطقه نیز حساسیت ویژه‌ای داشته و از آخرین مطالعات، دانش علمی و تکنولوژی بهره گیرد تا یک افتخار دیگری رقم بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • بررسی مطالبات مردم احمد آباد اردکان
  • تعیین تکلیف پروژه ۱۵ ساله سد قشلاق تا ۳۱ اردیبهشت
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • مرتفع شدن مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود
  • مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود شیمیایی مرتفع می‌شود
  • «تهران ۲۰» به مطالبات مردم نزدیک‌تر می‌شود