Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: ساماندهی و تعریض محور حادثه‌خیز نهاوند به گیان از مطالبات چندین ساله  مردم شهرستان نهاوند است.

علیرضا شهبازی در گفت‌وگو  با ایسنا اظهار کرد: جاده نهاوند به گیان به علت وجود سراب و تپه تاریخی گیان و تردد زیاد گردشگران از نقاط حادثه‌خیز شهرستان نهاوند است که متاسفانه سالانه شاهد حوادث رانندگی و تلفات جاده‌ای قابل توجهی در این محور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بازسازی و بهسازی این محور از مطالبات چندین ساله مردم شهرستان است به همین جهت تسریع در ساماندهی و تعریض محور نهاوند به گیان با رعایت حفظ کار اصولی باید در دستور کار قرار بگیرد.

شهبازی تصریح کرد: عملیات بهسازی محور نهاوند- گیان به طول ۱۷ کیلومتر از بهمن ماه ۱۳۹۷ آغاز شد و با توجه به شروع به کار عملیات اجرایی این پروژه در ابتدای سال ۹۸ و کارکرد بیش از یک میلیارد تومانی در این محور هیچ پرداختی حتی یک ریال به پیمانکار صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: در دو سال گذشته هم هیچ اعتباری به پیمانکار داده نشده که امیدواریم با توجه به پیگیری‌ها و اعتبارات جذب شده برای این پروژه، مسیر سه راهی زرامین به گیان تا کرک سفلی به طول حدود پنج کیلومتر با رفع مشکل معارضین به زودی آغاز شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در ادامه با اشاره به جاده‌ی دهفول‌راه به نهاوند، تاکید کرد: اجازه نمی‌دهیم اعتبار آسفالت مسیر دهفول راه به نهاوند به عنوان یک جاده گردشگری در محل دیگری هزینه شود چون این هنر نیست و کمبود اعتبارات را از مرکز پیگیری می‌کنیم ولی اجازه نمی‌دهیم اعتبارات جاده دهفول‌راه در محل دیگری هزینه شود.

شهبازی هم‌چنین از تامین اعتبار لازم جهت  بازسازی و بهسازی جاده‌های روستایی شهرستان در دیدار با معاون وزیر خبر داد.

او یادآوری  کرد: اخیرا در دیداری که با امانی معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری وحمل و نقل جاده‌ای کشور داشتم درخواست تأمین اعتبار لازم برای تجهیز و نوسازی ماشین‌آلات راهداری و بازسازی و بهسازی جاده‌های فرعی و روستایی نهاوند مطرح شد که خوشبخاته مورد موافقت قرار گرفت.

شهبازی خاطرنشان کرد: در این دیدار تعمیر و تجهیز ماشین‌آلات با اعتبار ۱۳۰ میلیارد ریالی، بازسازی و ارتقا راه نهاوند به گیان با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریالی، بازسازی و ارتقا محور دهفول به برزول با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریالی و بهسازی و آسفالت راه‌های روستاهای شهرستان با اعتبار ۲۱۰ میلیارد ریال مطرح و پیگیری شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نهاوند استانی سیاسی نهاوند به گیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۱۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران

جعفر سلگی یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت در جلسه احداث شهرک‌های شیلاتی شهرستان که با حضور مسئولان استان، شهرستان و سایر کارشناسان ذیربط در محل فرمانداری نهاوند برگزار شد، اظهار کرد: نگاه مسئولان شهرستانی به این موضوع مثبت است چرا که توسعه شیلات و غذا‌های دریایی به اصلاح سبک زندگی مردم و ایجاد اشتغال کمک می‌کند.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وی با اشاره به اینکه نهاوند به عنوان قطب شیلات غیرساحلی کشور شناخته شده است، افزود: با وجود سراب‌های متعدد در شهرستان نهاوند نیاز احداث این شهرک به منظور توسعه شیلات و ایجاد اشتغال اهمیت دارد.

سلگی با بیان اینکه شهرستان نهاوند از قابلیت فراوانی در بخش شیلات و آبزی‌پروری برخوردار است، ادامه داد: با توجه به ظرفیت ۷۰ درصدی حجم تولیدات شیلاتی نهاوند، در حال حاضر ۹۰ مزرعه آبزی‌پروری بزرگ و کوچک در شهرستان با مجوز تولید ۴۰۰۰ تن ماهی قزل‌آلا و ۳۶۵ میلیون تفریخ و تکثیر توانسته علاوه بر تأمین بخشی از بازار داخلی طی دو سال گذشته ۱۰۰۰ تن ماهی سردآبی به روسیه صادر کند.

معاون عمرانی فرماندار نهاوند با اشاره به اینکه سهم شهرستان نهاوند در صنعت آبزی‌پروری استان همدان در بخش تکثیر و تفریخ ماهیان سردآبی ۹۰ درصد و در بخش پرورش ماهیان سردآبی و گرم‌آبی ۷۵ درصد است، اضافه کرد: نهاوند ظرفیت جلوگیری از خروج ارز با تولید ۴۰ درصد تخم چشم‌زده و ۳۷ درصد بچه ماهی کشور را دارد.

به گفته وی، با ایجاد این شهرک اراضی بایر احیاء و آب‌های بدون استفاده پس از مصرف در پرورش ماهی به رودخانه و مصرف بهره‌برداران بخش کشاورزی و باغات هدایت می‌شود.

سلگی در پایان تأکید کرد: مکان‌یابی و بررسی این موضوع از طریق استعلام از دستگاه‌های ذیربط و استفاده از اراضی ملی می‌تواند در ایجاد منطقه گردشگری و دیگر صنایع وابسته توسعه و اشتغال پایدار را برای شهرستان محقق کند.


دیگر خبرها

  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • ۱۰ مصدوم بر اثر تصادف زنجیره‌ای در محور بستان آباد - تبریز
  • بلاتکلیفی مسکن مهر ۲۸۵ واحدی گیان نهاوند
  • صدا و سیما مؤثرترین نقش را در ایجاد تمدن اسلامی دارد
  • جلوه گری بهار در طبیعت سراب گیان نهاوند + فیلم
  • دانشمندان چهره یک نئاندرتال ۷۵ هزار ساله را بازسازی کردند + عکس